Cluj. Doi copii, atacați de un câine violent (posibil rotweiller), la Tritenii de Jos! ”Un câine de rasă, din acela violent, era pe copilul meu de un an și 8 luni și dădea cu labele, intenționând să-l apuce de gât. În acel moment …”

Updated on iunie 1, 2020 Doi copii au fost atacați de un câine violent la Tritenii de Jos.

”Copii se jucau, iar eu am auzit strigăte de afară. Când am ieșit, un câine de rasă, din acela violent, era pe copilul meu de un an și 8 luni și dădea cu labele, intenționând să-l apuce de gât. În acel moment, m-am repezit și am luat animalul de pe copil, aruncându-l într-o parte.

Cluj. Doi copii, atacați de un câine violent (posibil rotweiller), la Tritenii de Jos! ”Un câine de rasă, din acela violent, era pe copilul meu de un an și 8 luni și dădea cu labele, intenționând să-l apuce de gât. În acel moment ...” 1

În acel moment, câinele a atacat-o pe fetița mea și a mușcat-o de burtă. Atunci a apărut proprietarul câinelui și l-a luat de pe fetița mea. A spus că l-a scăpat din curte. Dar el nu are un țarc special pentru acest câine violent, așa cum trebuie. Și soția lui a fost mușcată de câinele agresiv. Am înțeles că acum vrea să-l doneze, că a pus ceva anunț pe internet.

Am sunat la 112 și a venit Salvarea și Poliția, sâmbătă seara”, a precizat mama copiilor atacați de câine pentru turdanews.net.

PJ Cluj a precizat că este vorba despre un câine de rasă comună.

”Proprietarul a fost sancționat contravențional conform legii 61/1991R. Pentru lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri. Părinții copiilor nu au dorit să depună plângere penală.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin, faptă prevăzută și pedepsită de OUG 55/2002”, a precizat IPJ Cluj.

error: Content is protected !!