Cluj. Atac urs. A mâncat o vacă în incinta unei ferme dintre Săndulești și Cheile Turzii

Updated on mai 30, 2020 Un URS a atacat și mâncat o VACĂ în incinta unei ferme dintre Săndulești și Cheile Turzii.

Conform surselor inTurda.ro, un urs a intrat într-o fermă la ieșirea din localitatea Săndulești înspre Cheile Turzii, unde a atacat și mâncat o vacă. Ursul ar fi revenit după primul atac în aceeași zonă.

Cluj. Atac urs

Din câte se pare, s-ar putea să fie vorba despre același urs care a fost văzut zilele trecute la ieșire din municipiul Turda. Autoritățile se confruntă și cu procese birocratice care îi împiedică să tranchilizeze ursul. Pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie de un aviz de la Ministerul Apelor și Pădurilor, procedură care durează câteva zile! Fără acest aviz, tranchilizarea animalului este ilegală.

Un urs a fost semnalat luni seară la Turda, după apariția ursului din Câmpia Turzii.

„A mai fost primit un apel telefonic, aseară în jurul orei 23.10, care anunța faptul că un cetățean ar fi observat un urs, în zona ieșirii din municipiul Turda, dinspre Cluj-Napoca.

Însă echipajele de jandarmi dislocate în zonă și care au acoperit în timpul verificărilor o zona destul de mare, nu au reușit să-l găsească”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, maiorul Andrei Biriș

error: Content is protected !!