(Foto/Video) Cluj. Gafă de Ziua Eroilor: Oficialii din Turda au depus coroane la mausoleul soldaților RUȘI

Updated on mai 28, 2020 Gafă rușinoasă a autorităților locale din Turda, de Ziua Eroilor.

Oficialii prezenți la ceremonie au confundat cimitirele și în loc să depună coroanele la monumentul soldaților români și-au depus omagiile și au oferit onoruri militare la mausoleul militarilor ruși, informează stiripesurse.ro.

Gafa a fost descoperită de coordonatoarea mai multor campanii pentru conservarea și reabilitarea Cimitirului Eroilor Români din Turda, care i-a adus pe oficiali la realitate.

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, oficialii din Turda și-au luat coroanele și le-au așezat la monumentul soldaților români.

Moldovan Manuela a scris pe Facebook: „Soc și groaza în Cimitirul Eroilor Turda!!!! 😡😡😡Am postat ieri ca vin sa aduc o floare azi, de Ziua Eroilor. Primaria, de frica sa nu-i atac dacă nu vin, a trimis un preot militar, pe cineva de la politie, doi gradați de la armata, câțiva soldati și pe cineva de la radio care sa le aducă aplauze și felicitari. Pana aici ok. Dar au greșit Cimitirul!!!!!!!!!!!!!!!!! 😡😡😡😤😤😤😤😤😤😤

(Foto/Video) Cluj. Gafă de Ziua Eroilor: Oficialii din Turda au depus coroane la mausoleul soldaților RUȘI 1 (Foto/Video) Cluj. Gafă de Ziua Eroilor: Oficialii din Turda au depus coroane la mausoleul soldaților RUȘI 2

Au prezentat onorul monumentului rușilor, au depus coroana primărie și a garnizoanei tot acolo! Când mi-am revenit din soc, i-am făcut praf fără menajamente! Degeaba și-au luat coroanele și le-au dus jos, în parcela Eroilor Romani. Degeaba s-au scuzat gradații ca sunt noi… Degeaba!!!! Rușine!!!!!!!😡😡😡😡 Rușine!!!

Vezi video aici:

Exact cum le-am spus sus. Luați banii statului degeaba! Incompetenților!!!! Florile voluntarilor sunt unde trebuie! Și gândul nostru la fel! O sa fac plângere ! MApN, ONCE!!!!!! La Turda exista doar orgolii și incompetenta!!!!”

 

 

error: Content is protected !!