Cluj. Update. Compania De’Longhi îi angajează pe ei 33 de muncitori originari din Sri Lanka abandonați în București

Updated on mai 27, 2020 O companie din Cluj a decis să-i angajeze pe cei 33 de muncitori din Sri Lanka abandonați pe Aeroportul din București. Este vorba de producătorul de electrocasnice De’Longhi România, cel mai mare exportator din judeţul Cluj.

Compania a făcut această propunere Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale şi a fost selecţionată dintre toate ofertele transmise.

Cluj. Update. Compania De’Longhi îi angajează pe ei 33 de muncitori originari din Sri Lanka abandonați în București 1

De´Longhi va asigura transportul de la București și cazare în apropierea fabricii și va semna contracte de muncă în aceleași condiții de salarizare și pregătire ca și toți ceilalți angajați ai Jucu.

”Decizia Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale de a accepta oferta companiei noastre de preluare a muncitorilor din Sri Lanka ramaşi fara contract ne bucură foarte mult. Am putut remedia o situaţie dificilă pentru aceşti oameni, într-un timp record şi am demonstrat, de asemenea, celor care aleg să părăsească România pentru munci sezoniere, că există de lucru aici, acasa, în condiţii corecte, de respect şi de securitate.”, a precizat conducerea companiei De’Longhi România, potrivit Ziarul Financiar.

Compania a reluat de curând angajările, până în prezent, 400 de oameni s-au alăturat echipei pentru a răspunde comenzilor în curs.

error: Content is protected !!