Cluj. 100 de persoane în Carantină coronavirus cu pază după ce 4 copii cu rujeolă au fost depistați pozitiv cu coronavirus în Viișoara. Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel:

Updated on mai 27, 2020 Situație critică la Viișoara după ce 4 copii cu rujeolă au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Prefectul Clujului a instituit starea de carantină pe strada cu probleme. Aproximativ o sută de persoane sunt izolate la domiciliu.

„Tocmai am revenit de acolo. Sunt 4 cazuri pozitive la copii cu rujeola. Am luat decizia monitorizării, izolării la domiciliu a întregii comunități din care fac parte copiii, aproximativ 100 de persoane.

Cluj. 100 de persoane în Carantină coronavirus cu pază după ce 4 copii cu rujeolă au fost depistați pozitiv cu coronavirus în Viișoara. Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 1

Avem filtre amplasate la intrarea in comunitatea respectiva, amplasata pe o străduță din Viișoara. Contactii direcți au fost testați și sunt negativi. In măsura în care vor exista alte persoane simptomatice din comunitate, vor fi testate.

Li se vor asigura cele necesare prin grija primarului. Cei 4 copii sunt internați la SCBI” a anunțat prefectul Clujului citat de Ziua de Cluj. 

Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel:
➡️ 54 persoane se află în carantină

➡️ 1168 persoane aflate în autoizolare la domiciliu
➡️ 58 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca

➡️ 7 persoane internate în ATI, din care 3 din județ
➡️ Total vindecați și externați 474, din care 383 din județul Cluj

➡️ Total decedați 25, din care 14 din județul Cluj.

error: Content is protected !!