Angajați la Cluj. Muncitorii srilankezi abandonați în București, salvați de o companie clujeană

Updated on mai 27, 2020 Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că cei 36 de muncitori din Sri Lanka, veniți din Botoșani și rămași fără loc de muncă au ales un angajator și vor veni toți la Cluj. 

După ce au reflectat asupra celor șase oferte oferite azi de angajatori, cetățenii din Sri Lanka au optat pentru una dintre oferte, este vorba despre oferta unei firme din Cluj. 

Angajați la Cluj. Muncitorii srilankezi abandonați în București, salvați de o companie clujeană 1

Au intrat în contact, urmează să se proceseze documentele și sper ca mâine să se întâmple și deplasarea dânșilor către un loc de muncă prin implicarea angajatorului, ca să și înceapă activitatea”, a spus Violeta Alexandru, citată de digi24.ro.

E în zona de producție, ambalare, în zona alimentară, cafea. Nu vă pot divulga informații despre termenii contractuali. Am creat toate condițiile pentru a se pune toate întrebările de către ei, să nu apară nicio supriză.  asigur că au fost tratați cu respect”, a spus ministrul.

36 de muncitori din Sri Lanka au fost dați afară de la fabrica de confecții din Botoșani.  Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a ocupat personal de situația lor, iar oamenii au decis să vină la Cluj, la fabrica DeLonghi, unde pot să lucreze cu toții în același loc. 

error: Content is protected !!