Video Cluj. Rolls Royce vs Dacia Logan. Milionarul clujean Bogdan Căpușan, test de fiabilitate. „O să încercăm să consumăm în timpul mersului o cafeluță. Avem aici un recipient cu cafea proaspătă sau lăptic. Să vedem,…”

Updated on mai 26, 2020 Milionarul clujean Bogdan Căpușan a făcut un test de fiabilitate. Rolls Royce vs Dacia Logan.

Bogdan Căpușan: „Încercăm să răspundem întrebării care vă frământă pe toți, care știu că este pe buzele tuturor care este în mintea tuturor.
Astăzi o să facem un test din care să aflăm care este mai confortabilă.  Dacia sau  Rolls Royce? Vom măsura confortul acestor mașini pe un drum după cum se vede ușor forestier, nu cu foarte multe gropi.
Milionarul clujean Bogdan Căpușan

Am zis că dacă mergem pe autostradă nu se întâmplă nimic, nu nimerim nicio groapă. Ca să facem testul cât mai relevant, o să încercăm să consumăm în timpul mersului o cafeluță.

Avem aici un recipient cu cafea proaspătă sau lăptic. Să vedem ce se întâmplă, dacă reușim să mergem fără să vărsăm nici un strop pe marginea ceștii sau pe lângă..

Sunt curios pe cine e mizați înainte de începere a testului.  Acuma știm cu toții că Rolls Royce este renumit pentru confortul pe care îl are.  Pe de altă parte, Dacia  are un avantaj major pentru că este construită pentru România, pentru drumurile din România și s-ar putea să creeze o surpriză

Haideți să vedem ce se întâmplă”.

Vezi aici Video:

error: Content is protected !!