Cluj. Câștigă? El este candidatul USR Florești la Primărie. Claudiu:  „La USR Florești avem cu cine. Felicitări, Sergiu Leuce !”

Updated on mai 26, 2020 USR Florești a decis să-l arunce în lupta la Primărie pe Sergiu Leuce, un inginer constructor în vârstă de 37 de ani.

„Sergiu este membru fondator al filialei USR Florești, a avut numeroase intervenții politice și a fost activ implicat în acțiuni care au vizat comuna.

Cluj. Câștigă? El este candidatul USR Florești la Primărie. Claudiu:  „La USR Florești avem cu cine. Felicitări, Sergiu Leuce !” 1

De la înființare, filiala USR Florești a fost mereu prezentă în viața politică a floreștenilor, iar Sergiu Leuce este cunoscut în Florești pentru atitudinea față de lipsa de viziune a încă primarului Horia Șulea, dar și pentru activitatea si propunerile acestuia. Unele dintre aceste propuneri sunt astăzi preluate atât de administrație cât și de alți politicieni locali”, conform conducerii filialei

“Am organizat alegeri ținând cont de măsurile de siguranță necesare, avem cea mai pregătită echipă, cu unii dintre cei mai buni oameni. Sergiu este cu siguranță, cel mai potrivit om pentru Florești”, a declarat Larisa Șenilă, președinte USR Florești, potrivit Ziua de Cluj.

Claudiu Tamaș: „La USR Florești avem cu cine. Felicitări, Sergiu Leuce !
(urmează negocierea cu partenerul PLUS Florești pentru a stabili candidatul Alianța USR PLUS în Florești)”

error: Content is protected !!