Cluj. Emil Boc, despre luarea temperaturii: „Am fost și eu la supermarket, unde am fost supus procedurii de măsurare a temperaturii.  Vreau să fiu bine înțeles, reprezintă o procedură …”

Updated on mai 25, 2020 Primarul Emil Boc a avut în weekend o intervenție la Realitatea Plus în care a vorbit și despre luarea temperaturii.

Moderator TV: „Voiam să vă întreb dacă în Cluj au fost situații în care oamenii sau revoltat că li se măsoară temperatura în momentul în care intră în spații închise publice și private.

Emil Boc

Emil Boc:

„Nu am avut niciun ca de asemenea fel. În toate instituțiile publice și private acest lucru este asigurat. De asemenea, am fost și eu la supermarket, unde am fost supus procedurii de măsurare a temperaturii.

Vreau să fiu bine înțeles, reprezintă o procedură legală, Constituțională, stabilită în baza hotărârii de instituire a Stării de alertă care dă posibilitatea ca în anumite condiții, circumstanțe speciale, să fie luată temperatura.

Fără să fie afectate datele personale ale cetățeanului. Este un mijloc de protecție colectivă pentru că e vorba de protecție a sănătății publice”.

error: Content is protected !!