Cluj. Un bloc din Sânnicoara a luat foc din cauza unei mașini parcate la subsol! Flăcările foarte mari s-au extins la balcoanele apartamentelor de deasupra. A fost arsă izolația de polistiren de pe fațada blocului și s-a topit tabla de aluminiu cu care erau protejate balcoanele

Updated on mai 24, 2020 Un bloc din Sânnicoara a luat foc duminică dimineața, din cauza unei mașini din parcarea subterană.

Incendiul a pornit de la un autoturism cu o vechime considerabilă, de peste 20 de ani, care era parcat în parcarea subterană. Proprietarul mașinii a declarat că a vrut să meargă la piață iar când a pornit mașina a simțit miros de fum. ”Am luat extinctorul dar nu am putut face nimic. Focul era prea intens. Am sunat la 112”, a spus omul.
Un bloc din Sânnicoara a luat foc

Un alt autoturism care era parcat lângă cel care s-a aprins, a fost distrus în totalitate, anunță ziardeapahida.ro.

În plus, flăcările foarte mari s-au extins la balcoanele apartamentelor de deasupra. A fost arsă izolația de polistiren de pe fațada blocului și s-a topit tabla de aluminiu cu care erau protejate balcoanele.

Martorii au declarat că proprietarul mașinii a fost complet neinsiprat în momentul în care a pornit incendiul. ”Trebuia să scoată mașina din parcare. La un metru era o parcelă de pământ cu iarbă. Așa focul s-a propagat. Omul a devenit agitat și s-a pierdut cu firea”.

error: Content is protected !!