Cluj.  Bărbat sfâșiat de câini într-un cartier din Câmpia Turzii „Mi-au făcut și o mică incizie la picior pentru a curăța rana după care, la mână, o să fiu operat pentru tendonul smuls.  Vrem să știm …”

Bărbat sfâșiat de câini. Un bărbat a fost mușcat grav de mână și de picior de doi câini de talie mari, similari celor ciobănești, în Câmpia Turzii.  Incidentul s-a petrecut ieri, în apropierea terasamentului căii ferate.

Bărbatul a mers la Spitalul din Câmpia Turzii, unde i s-a administrat un vaccin antitetanos și i s-au cusut rănile. Ulterior, a fost dus la Cluj-Napoca, de către un vecin, unde i s-a făcut un vaccin antirabic.

Bărbat sfâșiat de câini 
(foto arhiva)

„Nu vreau decât să știu dacă sunt vaccinați, dacă sunt sănătoși, asta mi-au cerut și doctorii să aflu, dacă sunt vaccinați. Din două în două zile merg la pansat la chirurgie. Mi-au făcut și o mică incizie la picior pentru a curăța rana după care, la mână, o să fiu operat pentru tendonul smuls.

Vrem să știm a cui sunt câinii. Fiind pe zona CFR am solicitat și ajutorul poliției TF care ne-a acordat tot sprijinul pentru găsirea stăpânilor dar nu au găsit nimic până acum. ATENȚIE, câinii au proprietar, nu sunt vagabonzi”, a declarat persoana mușcată, conform Ziarul 21, preluat de Turda News.

Bărbat sfâșiat de câini în Câmpia Turzii, Cluj

Din păcate, acesta nu a fost un caz singular. Tot ieri, un altă bărbat a fost atacat în zona cartierului Șarât. El se afla pe biciletă, în zona fabricii de pâine și a fost mușcat de picior.