Cluj. Ce se întâmplă dacă ești prins fără mască în autobuze. Emil Boc: „În stațiile aglomerată importante din oraș Poliția Locală este prezentă. Șoferul…”

Updated on mai 26, 2020 Primarul Emil Boc le mulțumește clujenilor pentru faptul că respectă regulile din starea de alertă privind călătoria cu autobuzele, tramvaiele și troleibuzele.

Emil Boc: „Dragi clujeni, vă mulțumesc pentru faptul că respectați noile reguli cu privire la transportul în comun în perioada stării de alertă!
Acestea sunt: urcarea în mijloacele de transport public pe ușa din față și coborârea pe celelalte uși;

Cluj. Ce se întâmplă dacă ești prins fără mască în autobuze. Emil Boc: „În stațiile aglomerată importante din oraș Poliția Locală este prezentă. Șoferul...” 1

purtarea măștii pe toată durata călătoriei;
păstrarea distanței sociale, de 1,5 m în stații de autobuz, la punctele de vânzare bilete și abonamente, iar în timpul călătoriei, respectarea noilor marcaje de pe scaune și evitarea aglomerării mijlocului de transport”.

Ce se întâmplă dacă ești prins fără mască în autobuzele din Cluj

Primarul mai spune că în stațiile aglomerate sunt polițiști locali care-i atenționează pe cei care nu poartă mască. Iar numărul lor este foarte mic. Din 9,000 de călători, într-o dimineață, doar 16 nu au avut mască. Cei fără mască sunt avertizați și nu sunt lăsați să urce în autobuz. 

Emil Boc: „Au fost 9708 călători între ora 7:00 și 9:45 și vă spun că fără mască au fost identificați doar 16 cetățeni. 16 persoane din 9708, asta spune totul despre gradul de responsabilitate al clujenilor.

Cei 16 care au fost identificați fără mască în mijloacele de transport în comun au fost atenționați prima dată.  Cei 16 au fost opriți să urce în autobuz pentru că în stațiile aglomerată importante din oraș Poliția Locală este prezentă.

Șoferul, de asemenea, respinge pe cei care nu au mască să se urce în autobuz”.

error: Content is protected !!