Cluj. “Covid este temporar, Emil Boc este pentru totdeauna”, primarul primește mesaje de apreciere pe zidurile din oraș

Updated on mai 22, 2020 Primarul Emil Boc a primit un mesaj de apreciere pe zidul unei clădiri de lângă Parcul Central. 

“Covid is temporary, Emil Boc is forever” (n.r. – Covid este temporar, Emil Boc este pentru totdeauna), se arată în mesajul inedit, potrivit libertatea.ro, care citează monitorulcj.ro.

mesaje de apreciere

Mesajul nu va rămâne însă mult timp pe zid. În toamna anului trecut, primăria municipiului Cluj-Napoca a achiziționat o instalație mobilă de curățare egologică a desenelor care au împânzit zidurile clădirilor din oraș.

“Ne va ajuta la înlăturarea desenelor de tip graffiti și a straturilor de vopsea de pe fațadele clădirilor, fără a utiliza substanțe chimice și fără a distruge suprafețele, dar și la curățarea fațadelor monumentelor, zidurilor și pavajelor”, a precizat edilul.

Autorul mesajului riscă acum o amendă aspră: “Vom aplica amenzi maxime permise de lege pentru toți cei care ne sfidează. Repet, nu pot să înțeleg, cum să vii să-ți bați joc de o clădire nou-renovată în centrul Clujului doar pentru a-ți satisface un impuls de moment?

Dincolo de aceste sancțiuni pe care le vom aplica în continuare, vom curăța clădirile și vor arăta așa cum trebuie în centrul Clujului”, a declarat Emil Boc.

error: Content is protected !!