Foto Cluj. Accident de muncă grav! Un tânăr aflat în comă a fost dus cu elicopterul SMURD la spital. Era la tăiat lemne

Updated on mai 22, 2020 Accident de muncă grav la Cluj. Intervenție de urgență pentru salvarea vieții unui tânăr aflat la muncă, la tăiat lemne.

Un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani a fost grav rănit într-o zonă împădurită din apropierea localității Așchileu Mare după ce, în timpul unor lucrări, a fost lovit în zona capului de o ramură care s-a rupt dintr-un copac în timpul unor lucrări de tăiere, anunță Ziua de Cluj.

Accident de muncă grav

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SAJ și un elicopter SMURD au intervenit ca urmare a accidentări grave a unui tânăr, care efectua lucrări într-o zonă împădurită din apropierea localității Așchileu Mare.

Potrivit ISU Cluj, evenimentul s-a produs în jurul orei 11:00, iar în momentul sosirii echipajului elicopterului SMURD la locul accidentului, tânărul era în comă și prezenta traumatisme grave în zona capului.

Accident de muncă grav Cluj

“S-a reușit stabilizarea stării acestuia de către echipajele medicale ale SAJ și a elicopterului SMURD, fiind apoi transferat în ambulanță, cu sprijinul pompierilor, și transportat către Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca”, precizează ISU Cluj.

error: Content is protected !!