Cluj. Mamă și fiu morți, descoperiți în casă, în Huedin. Decesul celor doi a fost constatat de către un echipaj al ambulanţei

Updated on mai 18, 2020 Două persoane, mamă și fiu morți, au fost găsiți într-o locuință din Huedin.

”La data de 18 mai, în jurul orei 11.40, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin au fost sesizaţi de către un lucrător al Poliţiei Locale Huedin cu privire la faptul că într-un imobil din localitatea Huedin au fost găsite două persoane decedate.

Mamă și fiu morți

Mamă și fiu morți în Huedin, Cluj

Poliţiştii s-au deplasat la imobilul respectiv, găsind două persoane decedate, o femeie în vârstă de 87 de ani şi fiul său, de 63 de ani, ambii din localitatea Huedin”, a transmis IPJ Cluj, potrivit Stirile Pro TV.

Sursa citată a precizat că decesul celor doi a fost constatat de către un echipaj al ambulanţei, iar în urma examinării sumare a cadavrelor, nu au fost observate urme de violenţă, transmite News.ro.

”Trupurile urmează a fi transportate la I.M.L Cluj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei exacte în care au survenit decesele celor doi. În cauză se efectuează verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, a mai transmis IPJ Cluj.

error: Content is protected !!