Foto Cluj. Metoda inedită găsită de un preot pentru a asigura distanța între credincioși: ”Veți fi poftiți la o floricică la alegere”

Updated on mai 17, 2020 Un preot din Florești a găsit o metodă ingenioasă pentru a se asigura că enoriașii care vin la slujbă păstrează distanța fizică.

Curtea Bisericii „Sfântul Ioan Iacob Hozevitul” din Floresti, Cluj, s-a umplut de flori colorate, desenate la distanța recomandată de 1,5 metri, pe care enoriașii sunt invitați să se așeze pentru a asculta Sfânta Liturghie, în aer liber, informează observatornews.ro.

Foto Cluj. Metoda inedită găsită de un preot pentru a asigura distanța între credincioși: ”Veți fi poftiți la o floricică la alegere” 1

 

„Iubiți credincioși, a venit vremea mult așteptată să ne bucurăm … pentru că începând de mâine, Duminică, 17 mai, a V- a după Sfintele Paști o să ne putem întâlni la biserică pentru a da Slavă lui Dumnezeu ÎMPREUNĂ!

De la ora 10:00 vom săvârși Sfânta Liturghie.

Potrivit îndrumărilor autorităților bisericești vom respecta prevederile legale ale stării de alertă.

Foto Cluj. Metoda inedită găsită de un preot pentru a asigura distanța între credincioși: ”Veți fi poftiți la o floricică la alegere” 2 Foto Cluj. Metoda inedită găsită de un preot pentru a asigura distanța între credincioși: ”Veți fi poftiți la o floricică la alegere” 3 Foto Cluj. Metoda inedită găsită de un preot pentru a asigura distanța între credincioși: ”Veți fi poftiți la o floricică la alegere” 4

Vom sluji afară în altarul de vară, iar dumneavoastră credincioșii noștri, veți purta mască și veți păstra distanța de 1, 50 m unul față de celălalt.

În acest semn la intrarea în curtea Bisericii veți fi poftiți la o floricică la alegere”, au transmis preoții. 

Aceștia  au pus la dispoziția enoriașilor și dezinfenctant:

Foto Cluj. Metoda inedită găsită de un preot pentru a asigura distanța între credincioși: ”Veți fi poftiți la o floricică la alegere” 5 Foto Cluj. Metoda inedită găsită de un preot pentru a asigura distanța între credincioși: ”Veți fi poftiți la o floricică la alegere” 6

„De asemenea la intrare în curtea Bisericii o să aveți la dispoziție substanțe de dezinfectare pe care trebuie să le folosiți și când veniți și când plecați. 🙏

Important!!! … veți putea intra și în Biserică pe partea stângă maxim zece persoane pentru Închinare, pomelnice, rugăciune și veți ieși pe partea dreaptă!”, au mai transmis aceștia.

error: Content is protected !!