Foto Cluj. Se redeschide Salina Turda: „Deschidem poarta spre inima Transilvaniei și vă așteptăm să ne vizitați! A fost revopsită roata mare și au fost curățate sau recondiționate elementele de mobilier”

Updated on mai 13, 2020 Salina Turda se redeschide pentru vizitatori din date de 18 mai.

„Suntem foarte fericiți să vă anunțăm că începând de luni, 18 mai, deschidem poarta spre inima Transilvaniei și vă așteptăm să ne vizitați!

Se redeschide Salina Turda

În perioada stării de urgență, în timpul în care Salina a fost închisă, am realizat numeroase lucrări de renovare, astfel încât să vă primim într-un mediu proaspăt. A fost revopsită roata mare și au fost curățate sau recondiționate elementele de mobilier.

Abia așteptăm să ne revedem!”, au transmis reprezentanții Salinei Turda.

Foto Cluj. Se redeschide Salina Turda: „Deschidem poarta spre inima Transilvaniei și vă așteptăm să ne vizitați! A fost revopsită roata mare și au fost curățate sau recondiționate elementele de mobilier” 1 Foto Cluj. Se redeschide Salina Turda: „Deschidem poarta spre inima Transilvaniei și vă așteptăm să ne vizitați! A fost revopsită roata mare și au fost curățate sau recondiționate elementele de mobilier” 2 Foto Cluj. Se redeschide Salina Turda: „Deschidem poarta spre inima Transilvaniei și vă așteptăm să ne vizitați! A fost revopsită roata mare și au fost curățate sau recondiționate elementele de mobilier” 3

Salina Tuda atrage an de an tot mai mulți vizitatori, dar și apreciere din partea presei internaționale.  În urmă cu câteva luni salina a fost lăudată de presa australiana pentru frumusetea locului si varietatea activitatilor pe care le poti face acolo.

Cu cafenelele sale cochete, festivalurile de muzica si Internetul foarte rapid, Transilvania nu mai este o destinatie turistica doar pentru fanii mitului vampirului Dracula, scrie News.com.au.

Foto Cluj. Se redeschide Salina Turda: „Deschidem poarta spre inima Transilvaniei și vă așteptăm să ne vizitați! A fost revopsită roata mare și au fost curățate sau recondiționate elementele de mobilier” 4 Foto Cluj. Se redeschide Salina Turda: „Deschidem poarta spre inima Transilvaniei și vă așteptăm să ne vizitați! A fost revopsită roata mare și au fost curățate sau recondiționate elementele de mobilier” 5 Foto Cluj. Se redeschide Salina Turda: „Deschidem poarta spre inima Transilvaniei și vă așteptăm să ne vizitați! A fost revopsită roata mare și au fost curățate sau recondiționate elementele de mobilier” 6

„Sigur ca ale sale castele medievale sunt magice; satucurile transilvanene de poveste sunt cufundate in istorie. Insa regiunea faimoasa la nivel mondial gaseste noi metode epice pentru a se propulsa in secolul 21, in principal cu ajutorul unui loc care incepe sa atraga atentia”, potrivit publicatiei citate.

error: Content is protected !!