Cluj. Șeful Poliției Dej a fost dat afară din funcție 

Updated on mai 13, 2020 Șeful Poliției Dej a fost destituit din funcție în urma numeroaselor scandaluri scoase la iveală în ultimul timp.

Comandantul Politiei Municipiului Dej, Alin Campean, ar fi fost astazi eliberat din functie, scriu jurnalistii de la ZiardeCluj, preluați de Dejeanul.ro. Totul ar fi venit in urma unei anchete interne deschisa de cei de la IPJ Cluj care au anchetat o fotografie postata pe facebook, in care seful politiei Dej aparea petrecand alaturi de mai multe persoane, in plina pandemie.

Șeful Poliției Dej

Pe langa toate acestea, cei aflati in conducerea Politiei Romane s-au sesizat dupa ce au aparut informatii ca o parte dintre proxenetii saltati saptamana trecuta la Dej faceau parte din anturajul conducerii Politiei Dej.

Din informatiile Dejeanul.ro, Alin Campean nu ar mai fi seful Politiei Dej inca de vineri, 8 mai, insa decizia finala ar fi fost luata abia astazi.

nformația a fost confirmată de șeful IPJ Cluj, comisarul Mircea Rus, spun cei de la stiridecluj.ro. Se pare că numele lui Câmpean apare în dosarul proxeneților de la Dej și ar avea legături cu lumea interlopă.

error: Content is protected !!