Video Cluj. Femeie luată pe sus de mascați și dusă în carantină, în Dej. Venise pe ascuns din Italia

Updated on mai 11, 2020 Orașul Dej se află în mijlocul unui nou scandal. După ce un focar de infecție cu coronavirus a izbucnit într-un cartier al orașului, iar zilele trecute o ceartă la care a luat parte peste 30 de persoane a avut loc pe o stradă, ieri seară o femeie care a refuzat să fie transportată într-un centru de carantină a fost luată pe sus de forțele speciale.

Polițiștii din cadrul Politiei municipiul Dej, Biroul de Ordine Publică au fost sesizați despre faptul că o persoana de sex feminin s-ar fi întors din Italia și nu ar fi intrat în carantină, transmite IPJ.

Femeie luată pe sus de mascați

Femeia, în vârstă de 63 de ani, a venit din Italia în noaptea de 8-9 mai.

“La fata locului, polițiștii au identificat o femeie de 63 de ani, din municipiul Dej. In urma verificărilor s-a stabilit faptul ca femeia a ajuns in Romania la noaptea de 8/9 mai a.c.”, informează IPJ Cluj, preluați de Ziua de Cluj.

Vezi video aici:

Întrucât femeia a refuzat măsura carantinării, a fost necesară intervenția Serviciului de Acțiuni Speciale. Femeia a fost transportată în vederea carantinării. În cauza se efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Dejul în ultimele zile:

-Un scandal între mai multe persoane a avut loc pe 8 mai în zona Bungăr din Dej. Totul a pornit în urma unui accident rutier. La fața locului au intervenit mai multe forte ale poliției, dar și trupe speciale, după ce în zonă s-au adunat aproximativ 30-40 de persoane.

-Peste 60 de persoane dintr-o comunitate de penticostali din Dej au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus. Aceștia au fost transportați la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj Napoca unde au făcut scandal că nu sunt lăsați să fumeze și nu li se permite să stea mai mulți într-un salon.

-5 bărbați din Dej, cu vârste cuprinse între 30 și 45 de ani, ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către mai multe femei, din municipiile Cluj-Napoca și Dej, în mai multe state europene, printre care Austria și Elveția.

error: Content is protected !!