Video Cluj. „Nu Mai Pot Mami”. Fetiță în noroaie până la genunchi pe drumul spre şcoală. Mama: „Va dați seama ce simte copilul ala când ajunge în sfârșit acasă…”

Updated on ianuarie 30, 2020 România are mare grijă să plătească pensii speciale uriașe dar nu este în stare să asigure un minim necesar copiilor să meargă la școală. Normal că acești copii vor fugi din țară la 18 ani, să vedem cine le mai plătește pensiile speciale.

Copiii dintr-un sat din județul Cluj sunt nevoiţi să urmeze zilnic o cărare plină de noroi, neasfaltată, pentru a ajunge la şcoala din localitate. Acest lucru se întâmplă în satul Berchieşu, comuna Frata (judeţul Cluj). Însă Consiliul Judeţean Cluj şi Primăria Frata nu au asfaltat niciodată strada din Berchieşu, chiar dacă acolo locuiesc mai multe familii care au copii, anunță Adevarul.

Ana Chirila: „Ce putem spune, suntem în sec 21, așa arată drumul de fiecare zi al fetiței din clasa a 2. Cum cresc copii cu dragoste către cei ce ne conduc știind ca pentru ei nu s a făcut nimic. Va dați seama ce simte copilul ala când ajunge în sfârșit acasă. Berchieșu com Frata”
Vezi aici Video:

Ana Chirila: „A mai trecut o zi de chin, puneți-vă oameni buni în situație cât ați putea rezista, Va mulțumesc din suflet celor ce încearcă sa ne ajute (…)

Va întreb pe cei care ați comentat, v-ați dori numai o zi așa din viața noastră cred ca nu, și va asigur ca nu mi doresc autostradă îmi doresc dreptul meu și a copilului meu care în fiecare zi îmi spune, Nu Mai Pot Mami”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!