Cluj. Treasure Hunt la Târgul de Crăciun. „Anul acesta, împreună cu Moșu’ 🎅 și ale sale ajutoare inventive, v-am pregătit o misiune specială și vă invităm să descoperiți misterele Târgului! Jucându-vă, desigur. Acceptați provocarea noastră?”

Updated on decembrie 4, 2019 Târgul de Crăciun din Cluj Napoca organizează în fiecare zi, până în 22 decembrie, Tresure Hunt.

„Temerari mici și mari, atențiune, atențiune! Sunteți cu toții convocați la Jo’COOL de Crăciun! Anul acesta, împreună cu Moșu’ 🎅 și ale sale ajutoare inventive, v-am pregătit o misiune specială și vă invităm să descoperiți misterele Târgului! Jucându-vă, desigur. Acceptați provocarea noastră?

Cluj. Treasure Hunt la Târgul de Crăciun. „Anul acesta, împreună cu Moșu’ 🎅 și ale sale ajutoare inventive, v-am pregătit o misiune specială și vă invităm să descoperiți misterele Târgului! Jucându-vă, desigur. Acceptați provocarea noastră?” 1

Vă lăsăm câteva indicii, să nu spuneți că nu suntem de gașcă.

Indiciul nr. 1: Punctul de unde veți ridica foaia de misiune este Căsuța Chițibușuri. Unde e Căsuța Chițibușuri? Se pare că va trebui să fiți prezenți în Târg încă din prima zi, pentru a fi cei dintâi care o localizează.

Indiciul nr. 2: Toate, dar absolut toate ghicitorile de pe fișă vor trebui rezolvate. Unde găsiți răspunsurile? Păi, la Târgul de Crăciun, în Piața Unirii. Veniți?

Indiciul nr. 3: Provocările trebuie îndeplinite, la rândul lor. Să nu vă gândiți că nu vă vedem, avem elfi care stau cu ochii larg deschiși și cu urechile ciulite peste tot!

Spunem, așadar, start joc!”, transmit organizatorii.

error: Content is protected !!