Dan Negru:  „Zbor de la Cluj spre București cu o cursa Tarom, o companie pe care ați făcut-o praf așteptând sa o vindeți ieftin și ușor. Ăștia din politică, oricare ar fi ei, ce au pus avioanele la pământ ca să-și facă mișmașurile politice ar trebui sa știe că …”

Updated on octombrie 20, 2019 Tarom este falimentată cu simț de răspundere de politicieni. Din unele surse, din 2000 de angajați 800 sunt rude. Multe incompetente.

Dan Negru:Zbor de la Cluj spre București cu o cursa Tarom, o companie pe care ați făcut-o praf așteptând sa o vindeți ieftin și ușor.

Ăștia din politică, oricare ar fi ei, ce au pus avioanele la pământ ca să-și facă mișmașurile politice ar trebui sa știe că un romăn, Traian Vuia a reușit sa fie primul om din lume care a ridicat un avion de la pământ !

Dan Negru:  „Zbor de la Cluj spre București cu o cursa Tarom, o companie pe care ați făcut-o praf așteptând sa o vindeți ieftin și ușor. Ăștia din politică, oricare ar fi ei, ce au pus avioanele la pământ ca să-și facă mișmașurile politice ar trebui sa știe că ...” 1

Sau că Aurel Vlaicu a murit încercând sa treacă in zbor Carpații !

Ăștia și-au dat viața ca să fie primii in lume care zboară și voi, toți din politică, #tuvăngură, ați pus la pământ avioanele românești”.

În altă ordine de idei, DNA s-a autosesizat în cazul acuzațiilor că ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut fostei directoare Tarom, Mădălina Mezei, să rețină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură, anunță Digi 24.

DNA a făcut deja primul pas în acest caz, astfel că a stabilit deja un calendar al audierilor. Prima care va da declaraţii este fosta directoare a TAROM, Mădălina Mezei.

Ea a fost citată pentru luni dimineaţă la DNA.

error: Content is protected !!