Cluj-București, cu trenul, clasa 1. Matei: „Țântari, curent, mizerie toalete murdare cu echipamente nefacționale. Si cireașa de pe tort” :

Updated on iunie 21, 2019 România se face de râs în fiecare zi cu trenurile pe care le pune în funcțiune. De voie de nevoie, mulți români trebuie să circule cu aceste trenuri infecte.

Pe Facebook, Matei Cristian Nicolae a scris: „CFR clasa 1, călătorie de coșmar, Cluj-București. Uși care nu se închid, țântari, curent, mizerie toalete murdare cu echipamente nefacționale . Si cireașa de pe tort : facem cu 3 ore în plus din cauza unui ocol de 120 km, pe la Sibiu, un pod defect în Mureș.

Cluj-București, cu trenul, clasa 1. Matei: „Țântari, curent, mizerie toalete murdare cu echipamente nefacționale. Si cireașa de pe tort” : 1

Pe cand vom beneficia pe banii noștri de condiții civilizate, cu aer condiționat, curățenie și condiții de siguranță și să ajungem în cel mai scurt timp la destinație.???.

Ps. Cu 3 zile înainte, de la București la Cluj am mers la vagon de dormit clasa 1, altă experiență tristă pe o grămadă de bani în buzunar. Nu mergea aerul condiționat așa că am mers cu geamurile deschise. În curata erau 50 de grade. ALO MINISTRUL CUC ???? SE AUDE ???? RUSINÈEEEEE”

error: Content is protected !!