(Foto) Primarul Emil Boc: „Victorie! Mergem sa invingem Franta!  Irina Begu si Monica Niculescu au adus ultimul punct al victoriei Romaniei impotriva Cehiei!! Am trait niste momente superbe la Ostrava, a fost un …”

Updated on februarie 11, 2019 Primarul Emil Boc a felicitat echipa României care a reușit o performanță istorică învingând Cehia. România va întâlni Franța în semifinale.

“A fost extrem de greu pentru că am jucat cu numărul 1 mondial și știam că trebuie să fim șirete. A funcționat. Nu știu, cred că am fost peste tot pe teren, am încercat să o ajut pe Irina, mi-am dorit foarte mult să câștigăm. Publicul ne-a ajutat mult. Nu am nicio idee cum am câștigat, dar publicul ne-a susținut și cred că ne-a împins de la spate spre victorie” a declarat Monica Niculescu, potrivit Digi Sport.

(Foto) Primarul Emil Boc: „Victorie! Mergem sa invingem Franta!  Irina Begu si Monica Niculescu au adus ultimul punct al victoriei Romaniei impotriva Cehiei!! Am trait niste momente superbe la Ostrava, a fost un ...” 1

Pe Facebook, primarul Emil Boc a postat fotografii cu mesajul: „Irina Begu si Monica Niculescu au adus ultimul punct al victoriei Romaniei impotriva Cehiei!! 3:2!!Romania a invins Campioana Mondiala, acasa, la Ostrava!

(Foto) Primarul Emil Boc: „Victorie! Mergem sa invingem Franta!  Irina Begu si Monica Niculescu au adus ultimul punct al victoriei Romaniei impotriva Cehiei!! Am trait niste momente superbe la Ostrava, a fost un ...” 2

Felicitari minunatelor fete din echipa Nationala a Romaniei pentru aceasta victorie de exceptie !! Bravooo Simona, Mihaela, Irina, Monica si Ana!!

(Foto) Primarul Emil Boc: „Victorie! Mergem sa invingem Franta!  Irina Begu si Monica Niculescu au adus ultimul punct al victoriei Romaniei impotriva Cehiei!! Am trait niste momente superbe la Ostrava, a fost un ...” 3

Am trait niste momente superbe la Ostrava, a fost un meci atat de greu, dar victoria este atat de frumoasa!! Felicitari si sutelor de romani din tribuna care au sustinut frenetic Nationala Romaniei!! Si nu in ultimul rand, felicitari Federatiei Romane de Tenis pentru aceasta reusita de vis din istoria tenisului romanesc!! Hai Romania!! Mergem sa invingem Franta!!, Victorie!!”

error: Content is protected !!