Clujul, exemplu pentru România. Adelina L. : „Sfinte Cristoșele, sfinte tu! Toată ziua mi-a chicat sub ochii mei plăpânzi că Clujul se pregătește să-și facă metrou. Foarte frumușăl, felicitări la civilizația secolului 2 cu 1! Acum, după ce reușești să-ți faci metrou, dă un pic din norocul tău și la…”

Updated on noiembrie 2, 2018 Clujul naște pasiuni în România. Administrația locală condusă de Emil Boc punctează cu proiecte importante. Centura Metropolitană, metrou, autobuze electrice. Pentru Emil Boc ar trebui făcută mai repede regionaliozarea pentru a se ocupa de infrastructură regională, nu doar locală. Pentru că se pricepe.

Adelina L. : „Sfinte Cristoșele, sfinte tu! Toată ziua mi-a chicat sub ochii mei plăpânzi că Clujul se pregătește să-și facă metrou.
Foarte frumușăl, felicitări la civilizația secolului 2 cu 1!
Acum, după ce reușești să-ți faci metrou, dă un pic din norocul tău și la Iași, că Iașul încă cerșește autostradă în anul 2018, așa vai mama lui este.
Duamniiile ajută”.

Clujul, exemplu pentru România. Adelina L. : „Sfinte Cristoșele, sfinte tu! Toată ziua mi-a chicat sub ochii mei plăpânzi că Clujul se pregătește să-și facă metrou. Foarte frumușăl, felicitări la civilizația secolului 2 cu 1! Acum, după ce reușești să-ți faci metrou, dă un pic din norocul tău și la...” 1

Vazyle Vyku Wanau Jr. : „Clujul, cel mai dezvoltat oraș din România !
Bravo, Emil Boc ! Un primar serios , capabile și necorupt !

(…) Când si-a dat seama că este sabotat, si-a dat demisia și a plecat la Cluj, unde a făcut și încă face lucruri bune pentru clujeni”.

Octavian Marcu: „da sa mutam capitala la Cluj”

Alexandru Cioabă: Până termină ăștia lucrarile incepute de 10 ani la metroul drumul taberei, Clujul il dă in folosință…”

Vasile Moraru: In 10 ani Clujul va fi sufocat fără metrou. Orașul crește ca număr de locuitori în ritm amețitor.

Luci Popescu: Clujul este cel mai avansat oras,cu cel mai ridicat nivel de trai,cu cei mai putini oameni saraci si prosti din Romania! Felicitari Emil Boc,esti cel mai bun primar din Romania ! Mi-as dori un primar ca Boc la mine in oras,din pacate judetul si orasul meu este condus de PSD!

Lorena Lor: Traiasca Boc!!! Dupa ce l au huiduit toti ca nu era bun Prim Ministru, acum mergeti si vizitati Clujul ca sa vedeti cum ar fi fost Romania, daca nu eram asa prosti. Uite ca pana la urma se alege graul de neghina!!! Si nu va ganditi sa va mutati ca sunt mai scumpe locuintele in Cluj decat in Bucuresti. Ramaneti cu pitipoancele, cracii lungi, curve din provkncie si ce o mai veni in mahalaua Bucurestiului.

error: Content is protected !!