(Foto) Gabytza: „Ce m-as muta im Cluj!😍💕🌸 Nu stie niciodata! Cu locul de munca si studii! Acela e orasul meu desi si …”

Updated on octombrie 25, 2018 O tânără din Alba Iulia a rămas impresionată de Green Residence Floresti și dorește să se mute la Cluj, cu locul de munca si studii!

Gabrielle Gabytza: „ Ce m-as muta im Cluj!😍💕🌸 Nu stie niciodata! Cu locul de munca si studii! Acela e orasul meu desi si Brasovul! Si alte orase de munte!😍 doar zic si eu asa deocamdata!😁…”

Green Residence Floresti – Cluj: „Cei care se mută lângă pădure se bucură de aer curat și liniste! Să locuiești lângă o pădure, în natură, departe de zgomotul orașului, departe de poluarea crescută, este benefic atât pentru trup cât și pentru suflet! Impactul pozitiv asupra vieții tale nu este deloc de neglijat!

(Foto) Gabytza: „Ce m-as muta im Cluj!😍💕🌸 Nu stie niciodata! Cu locul de munca si studii! Acela e orasul meu desi si ...” 1 (Foto) Gabytza: „Ce m-as muta im Cluj!😍💕🌸 Nu stie niciodata! Cu locul de munca si studii! Acela e orasul meu desi si ...” 2 (Foto) Gabytza: „Ce m-as muta im Cluj!😍💕🌸 Nu stie niciodata! Cu locul de munca si studii! Acela e orasul meu desi si ...” 3 (Foto) Gabytza: „Ce m-as muta im Cluj!😍💕🌸 Nu stie niciodata! Cu locul de munca si studii! Acela e orasul meu desi si ...” 4 (Foto) Gabytza: „Ce m-as muta im Cluj!😍💕🌸 Nu stie niciodata! Cu locul de munca si studii! Acela e orasul meu desi si ...” 5 (Foto) Gabytza: „Ce m-as muta im Cluj!😍💕🌸 Nu stie niciodata! Cu locul de munca si studii! Acela e orasul meu desi si ...” 6 (Foto) Gabytza: „Ce m-as muta im Cluj!😍💕🌸 Nu stie niciodata! Cu locul de munca si studii! Acela e orasul meu desi si ...” 7

Apartamente cu 1,2,3 camere, parcări subterane și supraterane! Tel. 0729332244.

Ap cu 2 camere, unul singur mai avem, pret 44.900 euro. La 3 camere, in functie de suprafata, preturi intre 49.900, 59.000, 60.000 euro.

error: Content is protected !!