CFR Cluj. Dan Petrescu: “Am fost făcuţi pilaf, pilaf la noi acasă. Bine că am bătut, altfel era viciere de rezultat”

Updated on martie 10, 2018 Supărare mare vineri seara după ce echipa CFR Cluj a fost la un pas să nu câștige partida cu Poli Iași. Antrenorul Dan Petrescu a avut cuvinte grele la adresa arbitrilor.

CFR Cluj a câştigat dramatic primul meci de play-off, 2-1 cu CSM Poli Iaşi, la capătul unui joc extrem de tensionat pe final. Antrenorul liderului, Dan Petrescu, a fost eliminat în ultimele minute, motiv pentru care va fi suspendat la derby-ul cu FCSB, din etapa următoare, şi a criticat vehement deciziile luate de “centralul” Iulian Călin în Gruia, informează Digi 24.

CFR Cluj. Dan Petrescu: "Am fost făcuţi pilaf, pilaf la noi acasă. Bine că am bătut, altfel era viciere de rezultat" 1

“Nu-mi place că sunt suspendat, dar dacă analizaţi bine arbitrajul, o să vedeţi multe chestii ciudate. Se pune multă presiune pe CFR, dar azi am fost făcuţi pilaf, pilaf la noi acasă. Uitaţi-vă atent ce s-a întâmplat la acest meci. Faze clare şi decisive şi toate împotriva noastră.

Am avut două penalty-uri cât casa, al lor e discutabil. Nouă ne-a dat galbene, lor nu. Bine că am bătut, că altfel era viciere de rezultat. La al doilea gol al nostru a fost penalty clar la Culio. Arbitrul a zis ca dădea penalty, dacă nu marcam, dar eu nu cred că dădea.

Până acum nu mă temeam de arbitraje, însă de acum mă tem. Dacă acasă a fost aşa, mă gândesc ce va fi în deplasare. Sper să fie aduşi arbitri din primele şase campionate ale Europei. Important e să se câştige pe teren, nu ca meciurile să fie câştigate de vreun arbitru”, a tunat “Bursucul”, la finalul partidei din Gruia.

Tehnicianul de 50 de ani este convins că toate meciurile din play-off vor fi la fel de echilibrate şi de tensionate precum cel de vineri seară.

“Toate meciurile vor fi foarte echilibrate, intense, cu multă agresivitate şi multă dramă. La penalty-ul lor, m-am gândit că intră Costache şi dă gol. Mă gândeam de ieri că el va rezolva, aveam mare încredere în el. Până la urmă, a dat pasă de gol. Eu nu am timp să mă panichez, trebuie sa iau decizii să câştig meciul”, a precizat Petrescu.

error: Content is protected !!