Video Cluj: ATENȚIE! Aruncă cu pietre după mașini. Un bărbat este căutat de Poliție pentru distrugere

Updated on martie 9, 2018 Un bărbat este căutat de Poliție după ce a fost filmat aruncând cu pietre după mașini pe strada Fagului, nr. 1-3 din Cluj-Napoca.

“ATENȚIE MAXIMĂ în zona Buna-Ziua, strada Fagului, nr. 1-3, in zona Casei Agronomului și a Mănăstirii Franciscane – pe partea dreaptă în direcția de mers Bună-Ziua – Cartier Gheorgheni, un nebun face de câteva zile ce vedeți in video surprins de locatarii de pe strada Alverna.

Evident, acesta este un post de atentionare, persoana în cauză fuge pe terenul imobilului, se ascunde – a fost chemată și Poliția. Între timp, poate reveni oricând și nu cred ca ați vrea să fiți în pielea ciclistului de dimineață. Clădire și domeniu în litigiu de zeci de ani, cu locuințe sociale în care locuiesc < persoane cu venituri mici și într-o situație precară de sănătate>, a scris Ioana Cămărașan pe pagina Info Trafic Cluj.

Bărbatul nu a fost încă identificat de polițiștii clujeni. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Cluj, Carmen Jucan, a fost depusă o plângere penală la Secția 3 de Poliție, pentru distrugere.
De asemenea, a mai fost depusă o sesizare cu privire la aceaste incidente.

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

“Polițiștii au în atenție zona respectivă pentru depistarea bărbatului, stabilirea identității acestuia și luarea măsurilor legale”, a precizat Carmen Jucan pentru citynews.ro.

error: Content is protected !!