Cluj: România-Italia la Baschet. Cât costă biletele

Updated on februarie 20, 2018 Lunea viitoare, nationala de baschet a Romaniei intalneste Italia, in Sala Polivalenta din Cluj. În 24 noiembrie 2017, in partida tur de la Torino, scorul a fost strans: 75-70 pentru italieni.

In nationala noastra vor juca Watson, Kuti, Torok, de la U-BT Cluj-Napoca, iar unul dintre secunzii lui Zare Markovski este Silvasan Mihai Vlad.

Cluj: România-Italia la Baschet. Cât costă biletele 1

Bilete costa 15 si 20 de lei.

Cea de-a doua fereastra competitionala FIBA, dedicata meciurilor internationale din cadrul “World Cup 2019 European Qualifiers”, programeaza pentru reprezentativa masculina a Romaniei doua intalniri extrem de importante in economia calificarii in faza superioara: in Croatia (23 februarie – la Zadar) si cu Italia (26 februarie la Cluj-Napoca).

Vulturii se pregatesc incepand de ieri in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca si urmeaza sa plece spre Zadar in data de 22 februarie. A doua zi, de la ora 19:00, in “Dvorana Kresimir Cosic”, Romania va da piept cu nationala Croatiei, urmand ca, sambata, sa revina la Cluj-Napoca pentru meciul cu Italia, programat sa se dispute luni, 26 februarie, de la ora 19:00.

Pentru suporterii care doresc sa fie prezenti la meciul Romania – Italia, biletele au fost puse in vanzare.

Disputarea primelor doua etape din aceasta campanie de calificare, iata cum arata clasamentul Grupei D:
1. Italia – 4 puncte (2 victorii)
2. Romania – 3 puncte (1 victorie, 1 infrangere)
3. Olanda – 3 puncte (1 victorie, 1 infrangere)
4. Croatia – 2 puncte (2 infrangeri)

error: Content is protected !!