Tot la Cluj! Simona Halep și Naționala de Tenis a României vor juca barajul pentru prima Grupă Mondială la Sala Polivalentă. SUCCES!

Updated on februarie 16, 2018 Simona Halep împreună cu celelalte componente ale naționalei de tenis a României se vor întoarce la Cluj pentru a juca barajul de promovare în prima Grupă Mondială. Atmosfera din Cluj și din Sala Polivalentă au fost elemente esențiale în alegerea Clujului pentru acest meci important. Și lotul masulin de tenis al României a anunțat că va juca partidele din Cupa Davis, contra Marocului, tot la Cluj ( 7-8 aprilie 2018).

Pe Facebook,Romania Fed Cup Team a anunțat: „Meciul România – Elveția, din play-off-ul primei Grupe Mondiale a Fed Cup, se joacă la Cluj-Napoca
Federația Română de Tenis anunță locul de desfășurare a întâlnirii de Fed Cup by BNP Paribas dintre România și Elveția, din play-off-ul primei Grupe Mondiale, din 21 și 22 aprilie 2018.

Tot la Cluj! Simona Halep și Naționala de Tenis a României vor juca barajul pentru prima Grupă Mondială la Sala Polivalentă. SUCCES! 1

Astfel, după consultări cu componentele echipei de Fed Cup a României, precum și cu Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător, s-a stabilit ca meciul să aibă loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cea care a găzduit, până acum, alte trei întâlniri ale echipei de Fed Cup a României, în 2016, cu Cehia și Germania, și, în februarie 2018, cu Canada”.

Sorana Cîrstea, după meciul din prima zi cu Canada: “Mulțumesc suporterilor pentru susținere. Joc tenis de 24 de ani și pot să spun că nu am văzut nicăieri o asemenea atmosferă. Mă bucur că am început cu o victorie. Cel mai emoționant moment a fost când mi s-au înmuiat genunchii, în timpul intonării imnului. Cred că aveam pulsul 200”

Simona Halep după meciul România Canada: “Abia aştept să joc şi o să fiu 100% cu siguranţă. Nu o să mai accept nicio accidentare, pentru că îmi doresc foarte mult să fiu în echipă. Vreau să jucăm la Cluj, cred că o să fie cea mai potrivită locaţie. E o sală mare şi foarte mulţi spectatori pot să vină să ne susţină.

Atmosfera a fost deosebită weekendul trecut şi cu siguranţă o să fie şi în aprilie la fel”

error: Content is protected !!