„E o acustică infernală în sala din Cluj şi, probabil, vom juca tot acolo. Ne dorim să evoluăm tot la Cluj contra Elveţiei”

Updated on februarie 15, 2018 Federația Română de Tenis este încântată de atmosfera de la Sala Polivalentă din Cluj și dorește ca meciurile cu Elveția să se desfășoare tot la noi.
După tragerea la sorți, preşedintele George Cosac şi colegii săi au luat imediat în calcul revenirea în moderna arenă de pe malul Someşului, informează Mediafax. În plus, imediat după terminarea partidei, fetele i-au transmis în cor căpitanului nejucător Florin Segărceanu că au fost cucerite de cadrul în care s-a desfăşurat partida contra Canadei.

“Am simţit mai mult ca niciodată o legătură specială între noi şi public. Am prins putere şi felul în care se manifestau spectatorii ne-a sporit energia. E o acustică infernală în sala din Cluj şi, probabil, vom juca tot acolo.

„E o acustică infernală în sala din Cluj şi, probabil, vom juca tot acolo. Ne dorim să evoluăm tot la Cluj contra Elveţiei" 1

Ne dorim să evoluăm tot la Cluj contra Elveţiei”, spune, pentru ProSport, una dintre componentele reprezentativei de Fed Cup. Dacă meciul cu Bianca Andreescu şi colegele ei s-a jucat pe suprafaţa rapidă, înfruntarea cu Belinda Bencic & Co s-ar putea desfăşura pe zgură.

“Ne gândim la această variantă. Am colaborat excelent cu oamenii din Cluj-Napoca, mari iubitori de sport. Ar fi un meci frumos tot la Cluj”, a confirmat, pentru ProSport, un oficial român.

În Grupa Mondială, Elveţia a cedat partida cu Cehia, scor 1-3. Condusă de căpitanul nejucător Heinz Guenthardt, Elveţia e formată din Belinda Bencic, Timea Bacsinszky, Jil Teichmann şi Viktorija Golubic. Bencic, fost nr.7 WTA, se află pe locul 73 WTA din cauza unei perioade în care a stat pe tuşă, constrânsă de o accidentare gravă. În cazul unei victorii cu urmaşele Martinei Hingis, România pătrunde în sferturile Grupei Mondiale.

error: Content is protected !!