Foto/Video Cluj: Noi IMAGINI cu cel mai spectaculos nod rutier din România. „Joi, 15 februarie 2018, este stabilită recepția lotului 4 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda”

(Last Updated On: February 14, 2018)

Joi, 15 februarie 2018, este stabilită recepția lotului 4 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda. Cel mai probabil însă nici acum nu se va da drumul la trafic.

„Deși tronsonul este practic finalizat și se poate circula pe autostradă în condiții de maximă siguranță, probabil că atitudinea oficialilor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va rămâne aceeași ca în cazul recepției proiectului vecin care este gata de la finalul lunii noiembrie 2017.

Foto/Video Cluj: Noi IMAGINI cu cel mai spectaculos nod rutier din România. „Joi, 15 februarie 2018, este stabilită recepția lotului 4 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda” 1 Foto/Video Cluj: Noi IMAGINI cu cel mai spectaculos nod rutier din România. „Joi, 15 februarie 2018, este stabilită recepția lotului 4 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda” 2

Disputelor dintre CNAIR și constructorul lotului 3 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda (Tirrena Scavi) li se vor adăuga, probabil, noi scuze, acuze, invenții și interpretări strâmbe ale contractului, proiectului tehnic și ale actelor normative (precum regulamentul de recepție), de data aceasta la adresa celor de la Porr, antreprenorul general al lotului 4.

Foto/Video Cluj: Noi IMAGINI cu cel mai spectaculos nod rutier din România. „Joi, 15 februarie 2018, este stabilită recepția lotului 4 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda” 3 Foto/Video Cluj: Noi IMAGINI cu cel mai spectaculos nod rutier din România. „Joi, 15 februarie 2018, este stabilită recepția lotului 4 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda” 4

Rezultatul? Șoferii își vor risca viața în continuare pe DN1, un drum îngust, aglomerat și periculos, deși alături vor avea două segmente de autostradă (perfect funcționale) cu o lungime totală de 28,75 km care conectează orașul Aiud de Autostrada A3 Gilău-Câmpia Turzii”, transmit reprezentanții Asociației Pro Infrastructura.

Vezi video aici:

Aceștia au publicat o nouă filmare din dronă a celui mai spectaculos nod rutier din țară, nodul Turda, cel care conectează Autostrada A10 de Autostrada Transilvania (A3) și DN1: