Cluj. Parcul Feroviarilor va fi redat clujenilor în urma unui concurs de proiecte, spune viceprimarul Dan Ștefan Tarcea

Updated on februarie 14, 2018 Consiliul Local Cluj a aprobat organizarea unui concurs pentru modernizarea și amenajarea Parcului Feroviarilor .

Pe Facebook, Dan Ștefan Tarcea a scris: „Concursul pentru soluții privind revitalizarea și activarea Parcului Feroviarilor a fost votat în ședința de Consiliu Local.

Parcul Feroviarilor va fi redat clujenilor într-o formă propusă în urma unui concurs de soluții agreat de Primăria Cluj-Napoca împreună cu Ordinul Arhitecților din România. Concursul de soluții va conduce la atribuirea unui contract de servicii pentru proiectare și reabilitare și va conține maxim trei soluții premiate.

Cluj. Parcul Feroviarilor va fi redat clujenilor în urma unui concurs de proiecte, spune viceprimarul Dan Ștefan Tarcea 1 Cluj. Parcul Feroviarilor va fi redat clujenilor în urma unui concurs de proiecte, spune viceprimarul Dan Ștefan Tarcea 2 Cluj. Parcul Feroviarilor va fi redat clujenilor în urma unui concurs de proiecte, spune viceprimarul Dan Ștefan Tarcea 3

Astfel premiul I este în valoare de 555.450 lei, fără TVA ( sunt incluse costurile de proiectare), locul al II-lea va primi 35.000 de lei, iar cel de-al treilea, 20.000 de lei. Soluția va fi dată de un juriu internațional. Etapa de negociere ulterioară va avea ca evaluator o nouă comisie.

Calculul estimativ al proiectării este de 120.000 euro, iar amenajarea exterioară și a construcțiilor care să deservească funcțiunile necesare derulării activității acestuia se ridică la suma de aproximativ 6 900 000 euro.

Studiul peisagistic și studiul topografic au fost finalizate si vor fi puse la dispoziția concurenților. În realizarea temei s-a ținut cont și de concluziile dezbaterilor ce au avut loc anul trecut”.

error: Content is protected !!