Cluj: Fără casieri în Carrefour. Aceștia sunt înlocuiți cu un scaner și un automat de încasat banii. Este o idee bună?

Updated on februarie 14, 2018 Carrefour anunță că la Cluj casierii vor fi înlocuiți de un scanner și un automat de încasat banii. “Casa ta – Self Service” Carefou se extinde în februarie la Cluj, Sibiu și Iași.

Odata cu aceste noi lansari, grupul ajunge la un numar de 8 unitati nationale, alaturi de hipermarketurile Baneasa, Brasov, Timisoara, Ramnicu Valcea si Market Promenada, proiect pilot la nivel de supermarket.

Cluj: Fără casieri în Carrefour. Aceștia sunt înlocuiți cu un scaner și un automat de încasat banii. Este o idee bună? 1

Carrefour inoveaza constant, mereu atent la comportamentul in continua schimbare al clientilor sai.
Astfel, urmarind planul strategic anuntat la inceputul anului, compania propune consumatorilor sai din Sibiu, Cluj si Iasi, o noua experienta in hipermarket, una care le permita sa faca cumparaturi mai rapid si care le ofere posibilitatea sa experimenteze avantajele tehnologiei, prin cei doi pasi automatizati, scanare si plata cumparaturilor.

Reprezentanții Carrefour citați de ziare.com: “Continuam activitatea de modernizare a hipermarketurilor noastre si ne concentram atentia pe calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor nostri si pe inovatie.
Ne dorim sa oferim multiple instrumente de plata, pentru o experinta cat mai buna la cumparaturi, punandu-le la dispozitie tehnologii de ultima generatie in retail.

Casele de marcat Self Check-out folosesc avantajele tehnologiei, clientii avand posibilitatea de a scana si plati singuri produsele.
Mai mult, plata se poate realiza atat cu cardul cat si prin aplicatia mobila Carrefour Pay, disponibila gratuit in AppStore si in magazinul Google Play.

Aceasta facilitate le permite clientilor nostri conectati la noile tehnologii sa-si plateasca cumparaturile extrem de rapid si sigur”.

error: Content is protected !!