Foto Cluj: Simona Halep și lotul României au impresionat cu rochiile albe la dineul oficial

Updated on februarie 9, 2018 Jucătoarele României și Canadei au susținut joi seară dineul oficial înaintea întâlnirii de la Cluj din FED Cup. Simona Halep a fost și ea invitată, în ciuda faptului că ea nu va putea participa la meciurile din weekend din cauza unei accidentări.
Fetele pregătite de Florin Segărceanu şi-au făcut apariţia îmbrăcate la fel, în rochii albe, informează Pro Sport.

Vineri, în direct la Digi Sport, la ora 12:00, se stabileşte programul celor două zile de jocuri din Sala Polivalentă, de la Cluj. În absenţa Simonei Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan şi Raluca Olaru vor da totul pentru victorie.

Foto Cluj: Simona Halep și lotul României au impresionat cu rochiile albe la dineul oficial 1 Foto Cluj: Simona Halep și lotul României au impresionat cu rochiile albe la dineul oficial 2 Foto Cluj: Simona Halep și lotul României au impresionat cu rochiile albe la dineul oficial 3

“Eu zic că va fi bine, suntem o echipa puternică, am avut antrenamente foarte bune împreună şi totul merge spre bine”, a spus Ana Bogdan pentru Digi Sport. Ea a fost completată de Sorana Cîrstea, numărul 38 WTA: “Importantă e prima zi, mereu e crucială. Dacă ai 3-0, nu prea mai contează după. Dar trebuie să conducem după primele două partide, astfel încât să putem dormi liniştite sâmbătă seară”.

Foto Cluj: Simona Halep și lotul României au impresionat cu rochiile albe la dineul oficial 4 Foto Cluj: Simona Halep și lotul României au impresionat cu rochiile albe la dineul oficial 5 Foto Cluj: Simona Halep și lotul României au impresionat cu rochiile albe la dineul oficial 6

Fostul lider WTA împreună cu Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Raluca Olaru au făcut senzație cu vestimentația pe care au purtat-o.

error: Content is protected !!