Cluj. Ilie Dumitrescu: „Dan Petrescu e bolnav, e obsedat …” Avantajul CFR-ului în fața echipei FCSB

Updated on februarie 8, 2018 CFR Cluj  va întâlni sâmbătă echipa FCSB, la București, într-un meci contând pentru Liga I.
Ilie Dumitrescu a anunțat care va fi punctul forte al CFR-ului în fața celor de la FCSB, în meciul de maximă importanță din acest weekend. Fostul mare jucător susține că faxele fixe vor face diferența pe Arena Națională.

”Există mari probleme în jocul Stelei la fazele fixe. Petrescu e bolnav, e obsedat. Lucreaza de la mic dejun și la prânz și până la cină faze fixe. Cred că le face și în dimineața jocului”, a spus Dumitrescu, în exclusivitate pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Cluj. Ilie Dumitrescu: „Dan Petrescu e bolnav, e obsedat ...” Avantajul CFR-ului în fața echipei FCSB 1

Acest semnal de alarmă a fost tras și de Nicolae Dică, după meciul câștigat greu, 2-1, la Mediaș, cu Gaz Metan.

”Nu am câştigat duelurile aeriene, chiar dacă avem fundaşi cu talie. Am greşit la fazele fixe. Pentru a câstiga campionatul trebuie să dăm mult mai mult. Îmi doresc mai mult pe faza defensivă”, a spus duminică Dică, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Marele avantaj al lui Dică o reprezintă revenirea lui Bogdan Planic, poate cel mai bun fundaș de la FCSB. El va face cuplu în defensivă cu Valerică Găman.

“Planic a intrat cu echipa de săptămâna asta, Bălașa o va face de săptămâna viitoare. Planic va putea juca în meciul cu CFR”, a declarat Dică.

error: Content is protected !!