DECLARAȚII Simona Halep la Cluj: „Sala Polivalentă, pe departe este cea mai buna locație … am venit la Cluj-Napoca, să mă tratez la doctorul Irimia … ”Îmi pare foarte rău că nu pot să joc… Le-am spus fetelor …”

Updated on februarie 7, 2018 Simonei Halep îi place la Cluj Napoca. Sportiva a ajuns marți seară pe Aeroportul Avram Iancu unde a făcut câteva declarații.

Intrebata de jurnalisti cat de potrivita este sala in care vor avea loc meciurile, avand in vedere ca Fed Cup se tine de trei ani la Cluj, Simona Halep a raspuns ca este “pe departe este cea mai buna locatie”, iar atmosfera este de fiecare data deosebita, informează sport.ro

DECLARAȚII Simona Halep la Cluj: „Sala Polivalentă, pe departe este cea mai buna locație ... am venit la Cluj-Napoca, să mă tratez la doctorul Irimia ... ”Îmi pare foarte rău că nu pot să joc... Le-am spus fetelor ...” 1

În ceea ce priveste programul pe care il va urma la Cluj, Halep a spus ca acesta va fi foarte strict si ca va incerca sa petreaca timp cu echipa.

“Programul meu va fi strict la sala de tenis, voi incerca sa fac parte din echipa atat cat se poate, bineinteles fetele fac tot ceea ce trebuie, insa mi-ar placea sa ma bucur de moment alaturi de echipa”, a spus Simona Halep.

Simona Halep face eforturi pentru a se recupera in ultimul moment pentru a juca la Cluj.

Halep se intalneste la Cluj cu medicul ei si va incerca o metoda revolutionara de recuperare. “Terapia vampir” este cea mai moderna solutie de recuperare a corpului propriu prin propriile forte.

“Mă simt bine, însă mai am o durere la talpă. De aceea am venit la Cluj-Napoca, să mă tratez la doctorul Irimia. O să fiu alături de fete. Am venit încă de astăzi și pentru susținătorii mei de aici, dar și pentru a mă trata”, a spus Simona Halep pentru Digi Sport.

”Îmi pare foarte rău că nu pot să joc, dar sunt prezentă pentru că îmi doream foarte mult să fiu la echipă, îmi doream pe teren însă nu se poate, sănătatea e pe primul plan mereu. Va fi frumos, o să am parte de fanii mei dragi care mă susţin peste tot. Le-am spus fetelor că îmi pare rău că nu pot juca dar trebuie să mă refac şi nu îmi place să intru în echipă accidentată. Este cel mai bine ca toate fetele să fie apte de joc”, a mai spus Simona.

Echipa Romaniei intalneste Canada in zilele de 10 si 11 februarie in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca in cadrul primului tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

error: Content is protected !!