Cluj. Sorana Cîrstea impresionată de condițiile de la Sala Polivalentă: “Am fost peste tot în lume, dar rar am văzut o asemenea arenă”

Updated on februarie 8, 2018 Aflată pentru prima oară la Cluj, Sorana Cîrstea s-a arătat impresionată de condițiile puse la dispoziție de organizatori, dar și de căldura cu care a fost întâmpinată de clujeni.

“E prima oară când vin la Cluj, ca și jucătoare și ca turistă. Am rămas impresionată, am fost peste tot în lume, dar rar am văzut asemenea arenă. Am fost primiți cu brațele deschise, toată lumea a fost extraordinar de deschisă cu noi. Apreciem faptul că ne-au adoptat imediat aici la Cluj. Mă bucur că pot face parte din echipă, am ratat celelalte meciuri. Toată lumea a lăudat Clujul” a declarat Sorana Cîrstea, citată de digisport.ro

Cluj. Sorana Cîrstea impresionată de condițiile de la Sala Polivalentă: "Am fost peste tot în lume, dar rar am văzut o asemenea arenă" 1

Sala Polivalentă din Cluj este cea mai mare din România și poate poate găzdui meciuri de baschet, volei, handbal, tenis, hochei și box, dar și întreceri de gimnastică sau concerte. La meciurile de tenis are o capacitate de 7227 de locuri. Ultimul eveniment important găzduit de Polivalenta din Cluj a fost Campionatul European de Baschet din 2017, unde a participat și reprezentativa României. Din păcate, tricolorii au pierdut toate cele 5 partide.

Componentele echipei de Fed Cup a României, Sorana Cîrstea (38 WTA), Irina-Camelia Begu (37 WTA), Ana Bogdan (86 WTA) şi Raluca Olaru (45 WTA la dublu), şi căpitanul nejucător Florin Segărceanu au ajuns marţi la Cluj-Napoca.

România a învins Canada cu scorul de 3-2, la Montreal, în aprilie 2015, graţie acestei victorii promovând în Grupa Mondială. România mai are o victorie în faţa Canadei, în 1983, la Zurich, 3-0 în primul tur al Grupei Mondiale.

error: Content is protected !!