Cluj. Emil Boc: „Împreună cu Simona Halep, haideți să susținem Naționala României în meciul de tenis cu echipa Canadei din acest weekend!”

Updated on februarie 6, 2018 Simona Halep vine la Cluj Napoca pentru a susține naționala României în meicul de Fed Cup, jucat împotriva Canadei. Halep nu va juca din cauza problemelor de sănătate.

Primarul Emil Boc a transmis un mesaj cu ocazia acestui meci și îi îndeamnă pe clujeni să fie alături de România.

Cluj. Emil Boc: „Împreună cu Simona Halep, haideți să susținem Naționala României în meciul de tenis cu echipa Canadei din acest weekend!” 1

„Aceasta decizie, motivata de argumente medicale urgente si consistente, trebuie respectata si este de apreciat gestul de suflet al Simonei de a veni la Cluj-Napoca si de a fi alaturi de echipa Romaniei , chiar si din tribuna.

Simona Halep reprezinta Romania nu doar in meciurile din FED Cup, ci si de fiecare data cand participa la un turneu international!

Si ce mandri suntem, ca romani, de faptul ca Simona Halep a ajuns in varful piramidei mondiale a tenisului feminin si peste tot in lume se vorbeste sau se titreaza : Simona Halep / Romania!

Simona Halep are nevoie de timp suplimentar pentru refacere si absenta de sambata/duminica va fi o investitie in Viitor: Simona, refacuta fizic si medical cat mai bine, va reprezenta si Romania in meciurile de la urmatoarele turnee si, mai ales, va fi pregatita sa joace pentru Romania intr-un meci mult mai dificil, in aprilie, impotriva Spaniei sau Italiei, poate chiar la Cluj-Napoca!

Cluj. Emil Boc: „Împreună cu Simona Halep, haideți să susținem Naționala României în meciul de tenis cu echipa Canadei din acest weekend!” 2

Haideti sa o asteptam cu drag la Cluj-Napoca pe marea noastra campioana, Simona Halep, si, impreuna cu ea, sa purtam spre victorie echipa Romaniei!!

Bun venit la Cluj – Napoca fetelor din echipa Nationala: Irina Begu, Sorana Carstea, Raluca Olaru si Ana Bogdan!

Impreuna cu Simona Halep va vom sustine in drumul spre victorie!

Multumiri speciale Federatiei Romane de Tenis pentru faptul ca a ales Clujul pentru meciul Romania – Canada si asteptam, cu drag, echipa Romaniei sa revina la Cluj-Napoca!”

error: Content is protected !!