Accident Cluj: În parcare la VIVO! Cine este vinovat, taxiul sau șoferița cu mașina de Covasna?

Updated on ianuarie 28, 2018 Două autoturisme s-au ciocnit duminică în parcarea de la Vivo, fostul Polus. De vină ar fi o șoferiță de Covasna care nu a cedat trecerea unui TAXI. Unii martori spun că de vină ar fi Taxiul deoarece șoferița deja era intrată în „intersecție”. Poliția va lămuri cine este vinovat.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj,Robert Szilagyi a postat o fotografie cu mesajul: „Accident în parcare la VIVO!”

Accident Cluj: În parcare la VIVO! Cine este vinovat, taxiul sau șoferița cu mașina de Covasna? 1

Victor Eusebiu Taximetrul s-a dus intentionat in Opel. Opelul are cedeaza, dar e mult trecut de semn… iar daca ambii ar fi respectat indicatoarele, nu s-ar fi ajuns aici. Oricum, taximetristul putea frana si evita daca circula OK. DAR, vina cea mai mare o are cel de CV :))!

Daniela Pop Este cu victima accidentul, cel putin asa a fost anuntat la 112

Sergiu Moldovan Cel mai sigur cel putin unul din cei doi soferi nu avea centura, implicit o lovitura la cap destul de zdravana la cum arata masinile

Daniela Pop Taximetristul este de vina….domnisoara nu avea semn de cedeaza trecerea si venea pe artera principala, taximetrisul trebuia sa acorde de dreapta….victima este domnisoara.

Antonio Usurelu Pai taximetristul si-a dat seama tarziu ca intra Opelul . Probabil nu era foarte atent. Iar Opelul a crezut ca i da prioritate de dreapta. Opelul normal avea cedeaza dar lipseste indicatorul . Taximetristul s-a lovit de volan in special cu capul , si cred ca si clientii pentru ca au sunat si ei

error: Content is protected !!