Primăria Cluj sprijină S.M.U.R.D. cu 120.000 lei în 2018. Emil Boc: „Mulțumesc, în numele clujenilor, acestor oameni dedicați, care salvează vieți zi de zi și care au contribuit decisiv la statutul Clujului de centru de excelență în medicină!”

Updated on ianuarie 18, 2018 Primăria Cluj anunță că va sprijini activitatea SMURD și în 2018. Pentru acest an, municipalitatea a pregătit suma de 120.000 lei.

Pe Facebook,Emil Boc a adăugat fotografii cu mesajul: „Primăria sprijină S.M.U.R.D. cu 120.000 lei în 2018.
120.000 de lei au fost alocați de municipalitatea clujeană pentru sprijinirea activității SMURD – Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca.

Primăria Cluj sprijină S.M.U.R.D. cu 120.000 lei în 2018. Emil Boc: „Mulțumesc, în numele clujenilor, acestor oameni dedicați, care salvează vieți zi de zi și care au contribuit decisiv la statutul Clujului de centru de excelență în medicină!” 1

Primăria Cluj sprijină S.M.U.R.D. cu 120.000 lei în 2018. Emil Boc: „Mulțumesc, în numele clujenilor, acestor oameni dedicați, care salvează vieți zi de zi și care au contribuit decisiv la statutul Clujului de centru de excelență în medicină!” 2

Primăria Cluj sprijină S.M.U.R.D. cu 120.000 lei în 2018. Emil Boc: „Mulțumesc, în numele clujenilor, acestor oameni dedicați, care salvează vieți zi de zi și care au contribuit decisiv la statutul Clujului de centru de excelență în medicină!” 3

Această sumă va susține activitatea personalului de urgență prin acordarea a două mese pe zi (prânz şi cină), pentru 10 persoane – echipajele de terapie mobilă intensivă SMURD Cluj.

Masa va fi asigurată de Cantina de ajutor social şi pensiune Cluj-Napoca, instituţie subordonată Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca. Proiectul a fost aprobat în ședința Consiliului Local de miercuri, 17 ianuarie.

Mulțumesc, în numele clujenilor, acestor oameni dedicați, care salvează vieți zi de zi și care au contribuit decisiv la statutul Clujului de centru de excelență în medicină! Primăria Cluj-Napoca va continua să susțină activitatea personalului medical clujean”.

error: Content is protected !!