Update 2. Accident Cluj: Decizia judecătorilor pentru șoferul care a „împachetat” un BMW într-un stâlp

Updated on ianuarie 15, 2018 Șoferul care a produs groaznicul accident de joi noapte, a fost arestat vineri pentru 24 de ore de polițiști iar apoi prezentat judecătorilor pentru un mandat de arestare de 30 de zile. Judecătorii au decis arestarea acestuia pentru 30 dar la domiciliu, informează Ziua de Cluj.

„La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 23:40, pe strada Câmpul Pâinii, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea alteia. Conform primelor informaţii, un bărbat, de 34 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Câmpul Pâinii, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a consumului de alcool, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un stâlp.

Accidentul s-a soldat cu decesul unui bărbat, 37 de ani, din Cluj-Napoca, pasager în autoturism. Conducătorul auto a fost rănit grav. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fapte prevăzute de Codul penal”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj citați de Ziua de Cluj.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Cosmin Coco a postat fotografii cu mesajul: „Accident mortal pe strada Câmpul Pâinii”

Update 2. Accident Cluj: Decizia judecătorilor pentru șoferul care a „împachetat” un BMW într-un stâlp 1 Update 2. Accident Cluj: Decizia judecătorilor pentru șoferul care a „împachetat” un BMW într-un stâlp 2 Update 2. Accident Cluj: Decizia judecătorilor pentru șoferul care a „împachetat” un BMW într-un stâlp 3 Update 2. Accident Cluj: Decizia judecătorilor pentru șoferul care a „împachetat” un BMW într-un stâlp 4 Update 2. Accident Cluj: Decizia judecătorilor pentru șoferul care a „împachetat” un BMW într-un stâlp 5

Ionut Botezatu Jale sa impachetezi asa o masina trebuie sa ai viteza nu gluma…

Tudor Turdean Soferul avea 0.9 alcool
Domokos Csaba Buna treaba;), alcool +viteza. Pacat ca a murit, dar noroc ca nu au fost oameni prin zona…
Timo Campean Urat accident. Stiu ca e doar o coincidenta dar si de data asta e BMW (E60 combi)
Mihaela Rusu BMW combi cu nr. de inmatriculare SM 01 TIF. Proprietar autoturism: Aschilean… Soferul e la UPU, pasagerul din dreapta a decedat si e jos pe caldaram.
Adi Toader Dumnezeu sa ne fereasca! Update 2. Accident Cluj: Decizia judecătorilor pentru șoferul care a „împachetat” un BMW într-un stâlp 6 Asa ceva nu am vazut pana acum! Sa conduci un bolid in conditii inadecvate este sinucidere curata! Update 2. Accident Cluj: Decizia judecătorilor pentru șoferul care a „împachetat” un BMW într-un stâlp 6 Profesorii auto, acordati obligatoriu mai multa atentie tehnicilor de sofat in conditii meteo dificile, acvaplanare, derapaj, viteza excesiva, etc!!!
error: Content is protected !!