Metrou la Cluj. 7 motive pentru care este foarte bun pentru orașul nostru

Updated on ianuarie 15, 2018 Primăria Cluj a anunțat că va aloca în 2018 suma de 3,48 milioane de lei pentru studiul de prefezabilitate și diverse alte studii privind introducerea metroului în oraș. Mai jos vă prezentăm 7 motive pentru care metroul este foarte bun pentru Cluj.

Pe grupul de Facebook Metrou la Cluj, CTP cu bune si rele, Aeroport, Gara,Nicu Andrei a scris: Daca ne dam cu parerea pe grupul asta, nu va suparati daca o fac si eu. METROUL este absolut vital pentru acest oras!
Si asta pentru ca:
1. Reduce mult traficul din oras, care deja se sufoca.

Metrou la Cluj. 7 motive pentru care este foarte bun pentru orașul nostru 1

2. Reduce poluarea mediului inconjurator prin scaderea numarului de masini care circula pe strazi (inclusiv poluarea fonica)
3. Aduce inca un avantaj economic acestui minunat oras prin cresterea calitatii vietii, ducand la o atractivitate si mai mare a Clujului, astfel crescand implicit si forta de munca calificata.

4. Aduce un plus de imagine orasului, care in schimb va aduce mai multi turisti, care turisti vor aduce mai multi bani in oras, de unde rezulta ca clujenii o vor duce mai bine.
5 Metroul este un deziderat absolut necesar oricarui oras mare, fiind cel mai rapid mod de a ajunge din punctul A in punctul B.
Sa luam ca exemplu ruta Floresti-Centru. O masina ar face in conditiile de trafic actuale aproximativ 1 ora jumate, daca nu chiar 2. Metroul te-ar putea duce de la A la B in mai putin de 30 de minute.

6. De asemenea, metroul ar aerisi strazile orasului. In sensul ca ar fi mai putine masini parcate neregulamentar, de unde si o fluenta mult mai buna a traficului, mai putine parcari (pentru ca vor fi mai putine masini) pentru a face loc spatiilor verzi.
7 Nemaimergand oamenii la munca cu masina, vor fi nevoiti sa mearga distanta de la statia de metrou la birou, de unde rezulta o populatie mai sanatoasa intr-un oras deja faimos pentru facilitatile sportive existente si accentul pus pe sport.

8 Nu mai stiu, dar ma gandesc ca mai gasiti voi! Metrou la Cluj. 7 motive pentru care este foarte bun pentru orașul nostru 2😄Metrou la Cluj. 7 motive pentru care este foarte bun pentru orașul nostru 3🇹🇩Metrou la Cluj. 7 motive pentru care este foarte bun pentru orașul nostru 4👏Metrou la Cluj. 7 motive pentru care este foarte bun pentru orașul nostru 5

error: Content is protected !!