Cei 5 clujeni plecați pe jos spre București au ajuns aproape de Brașov. „E o implicare colectiva fantastica. Nu ne simtim singuri, suntem inconjurati in permanenta de prieteni.”

Updated on ianuarie 15, 2018 Cei 5 clujeni pecați spre București pe jos în „Marșul Speranței”, au intrat în județul Brașov.

Pe Facebook, Sorin Bobis a scris duminică seara: „Buna tuturor. Am incheiat a cincea zi din Marsul Sperantei. Am ajuns langa Rupea insotiti de protestatari din Sighisoara si de un grup de bucuresteni.S-au alaturat grupului de baza inca trei participanti care vor veni pana in Bucuresti.

Cei 5 clujeni plecați pe jos spre București au ajuns aproape de Brașov. „E o implicare colectiva fantastica. Nu ne simtim singuri, suntem inconjurati in permanenta de prieteni.” 1 Cei 5 clujeni plecați pe jos spre București au ajuns aproape de Brașov. „E o implicare colectiva fantastica. Nu ne simtim singuri, suntem inconjurati in permanenta de prieteni.” 2

(foto: Stafeta Steagului Uniunii Europene )

Domnii George Bratu,Valeriu Borsan si Ionel Popa.In acest moment grupul permanent numara 10 membrii. Maine intentionam sa ajungem cat mai aproape de Brasov fara a intra in oras.

Vremea e Ok desi dimineata erau -8 grade si pe parcursul zilei nu au fost temperaturi pozitive. Moralul creste de la o zi la alta. E o implicare colectiva fantastica. Nu ne simtim singuri,suntem inconjurati in permanenta de prieteni.

Sa auzim de bine”

error: Content is protected !!