Cluj: Angajări la Wizz Air! Compania aeriană recrutează însoţitori de zbor. Vezi condițiile:

Updated on noiembrie 2, 2017 Wizz Air face angajări în noiembrie în 7 orașe din România, direct sau pe bază de interviu. La Cluj se face pe bază de CV urmând ca persoanele alese să fie contactate.
Angajări directe: 9 și 28 noiembrie în București la ANGELO BY VIENNA HOUSE, Craiova, 3 noiembrie la Ramada Plaza, Timișoara 27 noiembrie la Hotel Timișoara.
Pe bază de CV trimis la companie: În Cluj, Sibiu, Iași, Târgu Mureș. Compania va contacta doar persoanele care se încadrează profilului căutat.

Angajări la Wizz Air! Ce condiţii trebuie să îndeplinească viitorii însoţitori de zbor

Cluj: Angajări la Wizz Air! Compania aeriană recrutează însoţitori de zbor. Vezi condițiile: 1

Cei care sunt interesaţi de locurile de muncă puse la dispoziţie de compania aeriană trebuie să aibă vârsta de minimum 18 ani. De asemenea, femeile trebuie să aibă o înălţime de cel puţin 1,65 metri, iar bărbaţii 1,75 metri. CV-uri se pot depune aici.

Alte cerinţe pentru angajare la Wizz Air:

  • anvergura braţelor de cel puţin 2,10 metri atunci când stau pe vârful picioarelor;
  • diplomă de absolvire a liceului;
  • să vorbească şi să scrie fluent în limba engleză;

 

  • pasaşaport valabil;
  • tatuajele şi piercing-urile sunt acceptat atât timp cât nu sunt vizibile atunci când este purtată uniforma;
  • abilitatea de a înota;
  • posibilitatea de a ajunge în 60 de minute la bază, în fiecare zi, indiferent de momentul din zi.

Cei care vor trece cu succes de procesul de selecție se vor alătura echipajului de bord WIZZ, vor primi instruire completă gratuită, uniforme fără costuri şi oportunitatea de a lucra în oraşul lor natal pentru una dintre cele mai de succes companii aeriene din Europa şi, desigur, pot profita de avantajele primite de angajaţi de a călători alături de familie şi prieteni, în întreaga reţea WIZZ din Europa şi nu numai, la preţuri reduse şi cu bilete bonus, informează observator.tv.

Vezi aici Video:

În România, echipa în continuă creștere a Wizz Air numără în prezent peste 750 de membri de echipaj, iar în 2018, echipa locală se va extinde la peste 830 de membri care vor opera de la șapte baze din România, iar flota va număra 24 de aeronave moderne, de tip Airbus A320 și A321.

error: Content is protected !!