Cluj: Update REACȚIE directorul despre Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic de Comunicații

Updated on octombrie 25, 2017 Directorul colegiului, Doina Angela Roşca, spune că Balul Bobocilor nu a fost organizat de școală și niciun profesor nu a participat acolo, mai ales la scenele obscene. Aceeași poveste ca și a Inspectorului Școlar. Dacă apar și poze cu profesori la bal?

“Vom desfăşura o anchetă, o analiză, vom convoca Colegiul Profesoral. Vă pot spune că în numele acestei instituţii, sub egida acesteia nu a fost organizată nicio astfel de manifestare, nicio acţiune de gen Balul Bobocilor. La acea manifestare nu a participat sub nicio formă niciun cadru didactic şi noi de ani de zile nu organizăm în numele şcolii aşa ceva, părinţii ştiu, elevii ştiu. În mediul privat ce face fiecare…

Cluj: Update REACȚIE directorul despre Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic de Comunicații 1

Am constatat de ani de zile că într-un mediu privat, într-un club privat, şcoala nu poata asigura paza şi ordinea, poate scăpa situaţia de sub control”, a spus directorul colegiului, Doina Angela Roşca citat de Mediafax și preluat de stiripesurse.ro.

Inspectoratul şcolar susţine însă că fiind un eveniment privat, nu are cum să intervină şi susţine că răspunzători sunt organizatorii. Altfel spus, comitetul de părinţi.

“Școala nu a fost deloc implicată în organizare. Vom vedea dacă este cazul sau nu este cazul să se ia niște măsuri. Este posibil să aibă loc o discuție cu părinții. Fiind o acțiune privată, n-ai cum să îi chemi să le ceri explicații. Pot să accepte discuția respectivă sau pot să o refuze.

Deci, pentru toate acțiunile pe care școala le organizează, bineînțeles, că are răspundere pentru ce se întâmplă. Atunci când discutăm despre o acțiune privată, care nu are nicio legătură cu unitatea de învățământ, atunci este foarte greu să le interzici anumite lucruri. Cei care răspund sunt cei care au organizat această activitate”, a declarat un reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean Cluj la Antena3.

În fotografiile postate pe o reţea de socializare se văd elevele în genunchi care mimează sexul oral prin decojirea unei banane pe care elevii o ţin între picioare, după care bananele sunt mâncate.

error: Content is protected !!