Cluj: Profesorii ce făceau? Scene obscene au avut loc la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic de Comunicații

Updated on octombrie 25, 2017 Scene obscene au avut loc la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic de Comunicații Augustin Maior Cluj-Napoca, acolo unde un grup de fete au fost fotografiate în ipostaze umilitoare, chiar sub privirile profesorilor.

La una dintre probe fetele de 15 ani au fost puse să mănânce câte o banană din poala partenerilor, în timp ce aceştia stăteau pe scaun. Balul tinerilor boboci de la Colegiul Tehnic de Comunicatii Augustin Maior Cluj-Napoca a avut loc în 20 octombrie.

Cluj: Profesorii ce făceau? Scene obscene au avut loc la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic de Comunicații 1

Citeste si

Cluj: REACȚIE Inspectorat la scenele obscene de la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic de Comunicații

Fotografiile au provocat un val de indignare online, postarea de pe Facebook având peste 1200 de comentarii.

În plus, la balul care a avut loc în clubul Ring minorii au avut la dispoziție și băutură.

Pe Facebook, jurnalistul Cătălin Striblea a scris: Circulă niște fotografii în seara asta pe Facebook. Nu o să le dau share. O să le aveți în feed imediat la câte distribuiri au. Sunt câțiva copii care mimează sexul oral la un bal al bobocilor. Cu ajutorul unor banane. Sunt mai multe cupluri și câteva sute de spectatori care fac poze. Nu au mai mult de 15 ani și fotografiile astea o să-i urmărească toată viața.

Stau să mă întreb, însă, dacă ei nu au maturitatea necesară și nici mintea să-și dea seama că greșesc, nu o fi fost niciun adult responsabil în organizare? Și mai târziu ne întrebăm de ce avem reacții ironice la #metoo”.

error: Content is protected !!