„Acum realizez care e problema cu taximetriștii în Cluj. Șoferul trebuie sa fie …”

Updated on octombrie 17, 2017 Pentru a crește calitatea serviciilor de taximetrie, companiile ar trebui să angajeze mai multe femei, este concluzia mai multor clujeni.

Pe Facebook, Camelia Podina Comsa a scris: „…. acum realizez care e problema cu taximetriștii în Cluj „Acum realizez care e problema cu taximetriștii în Cluj. Șoferul trebuie sa fie ...” 1🙄 șoferul trebuie sa fie femeie …. mai mult calm, masina curata, amabilă, radioul nu e la maxim pe glume proaste sau muzica idioata, la finalul cursei iti da frumos restul fara sa-ti rețină din bani si iti doreste o zi frumoasa „Acum realizez care e problema cu taximetriștii în Cluj. Șoferul trebuie sa fie ...” 2 asa se comporta femeile la volanul unui taxi …. Asta stiu ca am intalnit si eu „Acum realizez care e problema cu taximetriștii în Cluj. Șoferul trebuie sa fie ...” 3🤗”

„Acum realizez care e problema cu taximetriștii în Cluj. Șoferul trebuie sa fie ...” 4

Comentariul este o reacție la postarea noastră:
Pe Facebook, Ilias Papageorgiadis din București a scris: Doamne taximetriste din Cluj
Ieri am avut o experienta foarte ciudata, in Cluj. Am avut 2 curse cu taxi, unde soferul a fost o femeie. Dar ceva nu a fost in regula…

 

– Nu m-au intrebat daca sunt grec sau nu
– Nu m-au oferit femei / informatii despre tot felul de lucruri
– Nu au fumat

– Nu au pus muzica in masina
– Nu au vrut sa imi arate orasul intreg, m-au dus direct la destinatia mea

– Au fost politicoase si foarte serioase
– Au fost atente la volan

Stiu ca in general in Cluj si mai multe orase din tara “oamenii sunt mai altfel decat in Bucuresti”, insa doamnele de ieri (si marea majoritatea al clujenilor) mi-au reamintit ca exista in Romania si frumusete umana, in cantitati mari, neasteptat de mari.

#JosPalaria pentru ele
O zi frumoasa sa aveti!”

error: Content is protected !!