UPDATE! Tânărul din Cluj rănit în atacul armat din Las Vegas s-a trezit din operație. „A început să plângă şi a fost capabil să formeze o inimă cu mâinile când i-am arătat postarea de pe Facebook”. Vezi ce mai spune mama lui:

Updated on octombrie 3, 2017 Luca Iclodean este un clujean stabilit cu familia în Statele Unite ale Americii, în statul Nevada. El a participat la concertul de muzică country unde a avut loc atacul armat soldat cu 50 de morți și 200 de răniți. Luca a fost rănit grav și operat ieri. S-a trezit după operație dr starea lui este schimbătoare.

Mama lui Luca, Carmen Iclodean: „Sunt copleşită de sprijinul pe care l-am primit de la voi toţi, vă mulţumesc din adâncul inimii mele!!
Luca a trecut prin operatie si e stabil deocamdata. Glonţul a trecut prin ambii plămâni şi a zgâriat o vertebră. Chirurgul a trebuit să-şi scoată 2/3 din plămânul drept, este încă pe un ventilator (aparat de respirat), dar este în viaţă şi se aşteaptă să-şi revină în timp.
UPDATE! Tânărul din Cluj rănit în atacul armat din Las Vegas s-a trezit din operație. „A început să plângă şi a fost capabil să formeze o inimă cu mâinile când i-am arătat postarea de pe Facebook”. Vezi ce mai spune mama lui: 1

Vă mulţumesc din nou pentru rugăciuni, au funcționat ca de obicei.
Sunt mai mult decât recunoscător că a scăpat, dar inima mea suferă pentru familiile celor care n-au făcut-o.

Luca a trecut prin câteva suișuiri și coborâșuri după operație, dar trage tare. Încercarea de a-l scoate de pe aparatul respirator nu pare promiţătoare, aşa că va trebui să rămână cu el până mâine. A început să plângă şi a fost capabil să formeze o inimă cu mâinile când i-am arătat postarea. Sprijinul şi rugăciunile voastre înseamnă totul pentru mine şi pentru el. Va mulțumesc din suflet!”

error: Content is protected !!