Video Cluj: Imagini noi cu furtuna din 17 septembrie. Trei mămici au evitat la secundă o uriașă tragedie iar un tânăr s-a ascuns într-o căsuță de la locul de joacă

Updated on septembrie 29, 2017 Noi imagini au fost date publicității cu furtuna extrem de puternică din 17 septembrie. Imaginile spectaculoase au fost surprinse în  comuna Aghireșu, din județul Cluj.

Imagini surprinse de camerele de supraveghere arătând că în doar câteva secunde o după-amiază liniștită de duminică s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru cei prinși în aer liber, potrivit someseanul.ro.

Video Cluj: Imagini noi cu furtuna din 17 septembrie. Trei mămici au evitat la secundă o uriașă tragedie iar un tânăr s-a ascuns într-o căsuță de la locul de joacă 1

La un loc de joacă pentru copii dintr-un părculeț din comună trei mămici își supraveghează copilașii în timp ce aceștia se joacă pe tobogan. Văzând că vântul se întețește și că devine periculos, aceștia își iau disperate copiii în brațe sau de mână și fug să se adăpostească.

În doar câteva secunde scena filmată se transformă într-un scenariu de film apocaliptic, acoperișurile clădirilor din jur zboară spre locul de joacă, iar obiectele de mobilier urban sunt practic luate pe sus de vânt. Un tânăr fuge și el din calea prăpădului și se adăpostește sub o construcție din lemn, fiind în pericol să fie lovit de tot ce zboară.

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!